2013. szeptember 18., szerda

Csipesszel Gödöllőn


Idén is meghívást kaptunk a Gödöllőn megrendezésre kerülő MPS konferenciára. Tavaly a frissen vizsgázott Zsófival mentem, idén viszont Csipesszel, hogy készülni tudjunk a vizsgára. Mivel addigra már túl voltunk az elővizsgán, tudtam, hogy mik azok a feladatok amiket feltétlenül gyakorolnunk kellett, és erre jó lehetőségnek bizonyult ez a konferencia, ahol sok gyerkőc szívesen segített nekünk, nem is tudva azt, hogy most épp vizsga feladatokat gyakorolnak velünk :)
Hál isten több kutyával voltunk, Fügével és Zorkával, így megosztódott a napi munkamennyiség a kutyáknál. Mondhatnám Csipesz kifáradhatatlan.... Csak a hazaúton vettem észre rajta, hogy na mégis lemerült kicsit az elem, mert végig aludta a vonatutat, ami röpke 5-6óra volt.

Nagyon jól sikerült a konferencia, annyira szimpatikusak voltunk a szervezőknek meg a családoknak, hogy jövőre is szeretnék ha besegítenénk a gyerekek lefoglalásában, amíg a szülők előadásokat hallgatnak.
Jól éreztük magunkat nagyon mi is, igaz nagyon kifáradtunk, de sokat játszottunk a gyerekekkel, beszélgettünk, és kutyáztunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése