2012. május 15., kedd

2012. 05. 12. Budapest Nemzeti Színház



Múlthét szombaton Zsófival ismét vonatozni kényszerültünk. Reggel 5kor keltünk, hogy időben el tudjunk indulni Pestre, hogy odaérjünk 10 órára a Nemzeti Színházhoz, ahol a Kékcsillag Segítőkutyás Egyesület bemutatózott.
Ismét Panni és Füge várt minket a Nyugati Pályaudvaron.
Villamossal mentünk egészen a Színházig, ahol már a többiek vártak ránk, hogy még a színpad előtt elpróbálhassuk a bemutatót.


Edina volt a szónokunk, miközben bemutatóztunk, ő beszélt a kutyás terápiáról és az egyesületünkről.
A bemutató bent a színházban a színpadon zajlott. A szemünkbe világított a reflektor fény, én remegtem mint egy kocsonya, de ezt leszámítva jól sikerült a bemutató. Egy  engedelmes feladatsorral kezdtünk, majd mindenki egyesével bemutatott pár trükköt. Mi Zsófival integetést, pacsizást és kúszást csináltunk. Majd a trükkök végén egy meghajlással zárta Zsófi az ő bemutatózását :)


Ezután Lucával játszhattak a gyerekek. Utánozhatták a mozgását a színpadon.
Játszhattak velünk még egy játékot, ahol egy gyerkőcnek növekvő sorrendbe kellett állítania a kutyusokat, majd meg kellett mondania a különbségeket Botond és Füge között.

A bemutatónk után a színház előtt Kata-Panni és Edina arcot festettek a gyerekeknek, persze kutya pofikat rajzoltak rájuk.
Az egyik kislány nagyon aranyos volt. Ő Zsófi akart lenni, és miután elkészült a Zsófi pofija őt már csak Zsófi néven lehetett szólítani :)

A bemutatónk után a gyerekek szabadon játszhattak és trükköket kérhettek a kutyusoktól. Zsófi nagyon jól viselte a gyerekek nyúzását. Az egyik kislány majdnem kinyomta a szemét, belemart a combjába, és a bőrét marva rángatta és ezt  Zsófi szó nélkül tűrte. 


A többiek is meg voltak döbbenve rajta, hogy mennyit bír a blöki és hogy még élvezi is, hogy ennyire nyúzzák. Én nagyon büszke voltam rá, bár néha már nekem fájt, amit vele műveltek a gyerekek. De ezeket látva bátran viszem akár kicsi gyerekek közé is, akik még nem tudnak szépen kutyázni.


Este 7 körül értünk haza Zsófival, teljesen kifáradva az utazástól és a sok munkától :) De ezeket félretéve egy nagyon jó napot zártunk le. Ezáltal egyre bátrabban és magabiztosabban állunk ki idegenek elé bemutatózni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése