2013. május 12., vasárnap

Családi nap az Ágacska Egyesületnél Szegeden


Ezen a hétvégén két családi napon is részt vettünk Zsófival.
Szombaton Szegedet vettük célba, hiszen aznap oda ígérkeztünk el kutyás játékokat tartani a gyerkőcöknek.
Délbe indultunk Szegedre Zsófival és Tibivel busszal. Miután megérkeztünk Zoli, az egyesületünk elnöke elvitt engem és Zsófit a művelődési házba, ahol Monával és kutyusával Lizával közösen bemutatóztunk.

Zsófi és Liza együtt vizsgáztak még szeptemberbe ezért már ismerték egymást.

Már előre elterveztünk sok játékot amiket ki akartunk próbáltatni a gyerekekkel. Hál istennek elég sokan kíváncsiak voltak ránk és a munkánkra, ezért mindig volt bátor jelentkező, aki szívesen részt vett a kutyás játékokban.

Számomra nagy meglepetés volt, hogy a szülők is nagyon nyitottak és vállalkozó szelleműek voltak és bátran beálltak játszani a gyerekekkel.
A kedvenc játékuk a kutyás székfoglaló és a kalózjáték volt. Itt külön szülő és gyerek csapatokat is kellett alkotnunk hogy igazságos legyen a verseny :)

Nagyon jól éreztük magunkat Zsófival ebben a közösségben, mert érezhető volt mindenkin hogy érdekli őket  a mi munkánk és látják a benne rejlő fejlesztési lehetőségeket.

A bemutató után Zsófival még sétáltunk egyet a Tisza parton, valamint a Kárász utcán, a séta után pedig a Mars téren találkoztunk Tibivel és jöttünk is haza a busszal. Este 8ra már haza is értünk.
Zsófi nagyon kifáradt ezalatt a két nap alatt, de itt volt még a vasárnap amikor kipihenhette magát, hogy jövőhéten is tudjunk munkába állni és a Szegvár Kupán bemutatózni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése