2013. július 18., csütörtök

Lovas-kutyás nap a Szent László Lovardában :)


És elérkezett egy újabb közös projekt és bemutató lovas és kutyás berkekben :)
2013 július 6-án a Szent László Lovas Sport Klub és a Köröstorki Ebtanoda közös bemutatót tartott a Fábiáni úti lovas pályán. Több héten keresztül keményen készülünk a bemutatóra, mind kutyás mind pedig lovas oldalról, mert egy olyan bemutató szerettünk volna tartani, melyben a közönség laikusok nyelvére lefordítva érthette meg az idomító lovaglás és a kutyakiképzés alapjait.

Izgalmas volt hallani Zsuzsa előadását a lovas kommunikációról, valamint a csoportos bemutatót a kutyák kommunikációjáról, és hogy milyen hibákat követünk el mi emberek, ami miatt annyi problémás kutya kerül a kutyaiskolákba, a gazdik végső elkeseredésében.

A rendezvényen láthattak az érdeklődők zenés díjlovas kűröket, KO versenyt lovas módra, díjugró bemutatót óriás snauzerrel kombinálva :) Kutyás programok közül IPO3-as E1es engedelmes bemutatókat, őrző-védő bemutatókat a kezdőtől a haladó szintig, agility bemutatót melyben az én vizsláim is részt vettek öcsi segítségével, valamint a bemutatók közötti szünetekben kutyasimogató és trükk kérő szolgáltatást nyújtottak a kutyáim, valamint a gyerekek végig vezethették Zsófit az agility pályán is :)

A lelkes érdeklődők kipróbálhatták a lovaglást is, valamint szakmai tanácsokat kaptak kutyás problémáikra.
Akinek felkeltettem az érdeklődését kutyázás vagy lovaglás terén és szeretne egy lovas-kutyás csapat tagja lenni az a következő honlapokon megtalálja a megfelelő elérhetőségeket. További képeket pedig a Köröstorki Ebtanoda Facebookos oldalán lehet nézegetni a rendezvényünkről :)

Köröstorki ebtanoda:   http://www.kebtanoda.hu/

Szent László lovarda: http://www.szentlaszlo-lovasklub.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése