2013. július 17., szerda

Ebugatta Tábor Szegeden


2013 július 3-án Zsófival ismét Szegedre látogattunk, hisz a Hanimec Terápiás Egyesület kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy az Ebugatta tábor gyerkőceinek bemutathatta, milyenek is a terápiás kutyák.
Zoli az egyesületünk elnöke egy kis játékos ismeretszerzéssel vezette be a gyerekeket a kutyázás alapjaiba. Majd megismerkedhettek a különböző terápiás játékokkal melyeket ki is próbálhattak.
Több mint 50 gyereket kellett megmozgatnunk és játékra invitálnunk röpke 2-3 óra alatt.

Hagy ne mondjam nagyon elfáradtunk, mind a kutyák, mind pedig a felvezetők is :) Nagyon nehéz volt ez a feladat,. hogy a tűző napon 40fokba jól tudjunk együtt dolgozni a kutyáinkkal akik legszívesebben az árnyékba hűsöltek volna. Zsófi is volt, hogy behúzódott az árnyékba de ez nem jelentett problémát, mert vele e gyerekek papír foglalót játszhattak és a pálya széléről is ugyanúgy tudott ugatni mint a gyerek tömeg közepén. tehát a játék lényegét nem rontotta el, de legalább ő is végig tudta csinálni a dolgát és nem kapott hőgutát se.

A munka után Zsófival elmentünk az Alpha Zoo-ba és kapott tőlem egy nagyon szép nyakörvet az egész éves kemény munkájáért cserébe :) Így már a többi nyári munkánkat az új nyakörvébe tudja teljesíteni :)
 Aznap Zsófival még körbe jártuk Szegedet :) Fürödtünk a Széchenyi téren a szökőkútba a nagy meleg miatt, majd este hazabuszoztunk :) Zsófi nagyon kifáradt, de utána pár napot tudott pihenni a következő megmérettetésig :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése