2012. december 20., csütörtök

Zsófi, a négylábú színésznő :)


Múlthéten összebeszéltünk kedves kolléganőmmel Tündivel, aki a színjátszó csoportot vezeti az iskolában, hogy még nem találtak farkasnak való szereplőt a Szépség és a Szörnyeteg karácsonya című darabba, és hogy mennyire érdekes lenne, ha Zsófi lenne a színdarab farkasa. Persze azonnal vállaltuk a szerepet, mert Zsófi szeret szerepelni, és középpontba lenni, szereti ha simogatják, és mindenki vele foglalkozik, ezért úgy gondoltam, hogy neki sem lesz ezellen kifogása.

Voltunk két próbán Zsófival, ahol megtudtuk, hogy hol és mikor lépünk mi a színre, mint két vérszomjas farkas :)

És végre elérkezett a nagy nap, 2012.december 20. 15óra... Kicsit izgultam azért. Igazából semmi nagy szerepünk nem volt, csak rá kellett ijesztenünk Csészikére és Bell-re az erdőben.
Mielőtt színre léptünk volna, Zsófira ráadtam egy kecskebőr szőrmejelmezt, amitől nagyon vérszomjasnak nézett ki :)

A bemutató után az iskola minden osztálya kapott egy csomagot a Jézuskától, az 5.osztály is felvitte a terembe a maga kis csomagját, amit ki is bontottunk nagy izgalommal. Persze ebből Zsófi sem maradhatott ki, hiszen remélte, hogy ő is talál benne valami finomságot magának. :)

Összegzésként: nagyon jól éreztük magunkat a mai napon Zsófival. Nagyon büszke voltam a gyerkőceinkre, mert annyira izgultak, és olyan ügyesen szerepeltek, megtanulták  a szöveget, segítették egymást a színfalak mögött is. Tünde kolléganőm pedig nagyon sok munkát ölt bele ebbe a produkcióba, és nem hiába, hiszen szerintem nagyon ügyesek voltak a gyerekek, ügyesen használták fel azokat a tanácsokat, amiket színjátszó szakkörön elsajátítottak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése