2012. december 6., csütörtök

Rénszarvas járt a Rigó iskolában :)


2012 december 6-a... Sokan várták már a mai napot, főleg a gyerekek, de nem titkolom én magam is :) Főként azért mert vártam, hogy bevihessem Zsófi nevezetű vizslarénszarvasomat a suliba :)
Mivel nem minden gyerkőcöm napközis, ezért délelőtt tartottunk egy kis Mikulás-bulit az osztállyal.
Persze már mikor megérkeztünk körbekapták Zsófit a folyosón, hiszen nem mindennapi látvány volt, egy sálas agancsos magyar vizsla és felvezetője a télapósapkába bújtatott Petra néni :)

Mikor beértünk az ötödikesekhez, az én osztályomhoz, akkor először is kihúztuk, hogy ki kinek adja majd a csomagot, amit elkészített otthon. Mivel páratlanul vannak, ezért Zsófi lett a 10. kis nebuló, akinek a neve szintén felkerült a papírra. Persze Zsófi is húzott nevet, hogy átadhassa a csomagját :)
Miután mindenki kihúzta a nevet, Zsófival mindenkihez odamentünk, majd odaadták Zsófinak a csomagot, aki kézbesítette annak az osztálytársnak, akié lett a Mikulás csomag. :)

Miután mindenki elkezdte bontogatni a kis csomagját, és eszegetni a benne rejlő finomságokat, mi Zsófival elkezdtük körbejárni az alsós osztályokat. Bekukucskáltunk persze a 6. osztályba is, hiszen év elején náluk tanítottam több órát is, ezért ők már nagyon jól ismerték Zsófit, hisz több tanórát is vele tartottam meg, például a történelem, életvitel és testnevelés órákat.

Jó volt hallani a gyerekektől, hogy milyen jó hogy Zsófika bejött hozzájuk, és még a pedagógusok is nagyon élvezték Zsófi jelenlétét, hiszen az állat asszisztált terápiák nem csak gyermekeknek hasznosak, hanem mindenkinek, és nem is kell ahhoz tevékenykedni az állattal elég ha csak jelen van, már azzal fel tudja dobni a napi rutint :)
Jövőre már Csipeszkét is szeretném magammal vinni :) Akkor már a Télanyó jelmezem mellé lesz egy Krampusz és egy Rénszarvas kísérő is :)
Már készülünk is rá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése