2013. március 26., kedd

Csongrádi kirándulás a CAC kutyakiállításra


2013 március 23-án szombaton a csipet-csapatommal elindultunk Csongrádra a CAC kutyakiállításra. Ezt persze hosszas tervezés és megbeszélések előzték meg. A nevelő otthonos gyerekek nevelőjével is beszéltem és a gyerekek szüleivel is, akivel tudtam, hogy elengedik-e a gyerekeket velem a kirándulásra, valamint megbeszéltük mettől meddig leszünk oda, és hogy körülbelül mennyibe is fog kerülni a kiruccanás.
Hála az égnek elég olcsón megúsztuk a dolgot. Igazából csak a buszjegyet kellett kifizetnünk, ami oda vissza fejenként 310 forintból kijött, a kiállításra pedig nem volt belépő.

Szombaton reggel jött elém Roli és Timi, majd indultunk a buszmegállóba, ahol Henivel, Tibivel és Robival találkoztunk.
Mielőtt felszálltunk a buszra gyorsan átbeszéltük hogy hogyan vesszük a buszjegyet, mit mondunk melyik megállóba szeretnénk leszállni és már indultunk is Csongrádra.
10óra körül már oda is értünk, de addigra már elkezdődtek a bírálatok, így pár kutyafajtáról le is maradtunk.
Körbe-körbe jártunk a ringek között és minden kutyafajtát megnéztünk.
800 kutyát neveztek a kiállításra, tehát volt kutya bőven akiket megcsodálhattunk. Sajnos nagy sár volt és hideg volt ezért már 2órakor hazaindultunk, mert már nagyon fáztunk.

Nagyon szép emlékekkel és élményekkel zártuk a napot, és reméljük még sok ilyen kirándulást tudunk majd szervezni magunknak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése