2013. március 31., vasárnap

Húsvéti séta a csipet-csapattal :)


Mivel a ma reggeli kutyasulizás elmaradt a sok eső és a pálya használhatatlansága miatt, ezért egy délutáni kis kirándulással kárpótoltam a gyerekeket :)

Fél 1-kor volt a gyülekező, eljött Tibi, Heni és Timi is. Elindultunk a Kurca parton a szokásos kis sétánkra, majd mentünk Mariannért, aki hozta Angiet és Maját is a sétára.
Elindultunk a 4 kutyával felszerelve a Tisza gát felé.

A gáton elengedtük a kutyákat hagy rohangáljanak és fárasszák le magukat. 2órán át sétáltunk a gáton, Csipesz végkimerülésig hajtotta Angiet aki angol véreb révén sokkal hamarabb elfáradt, mint az én hiperaktív vizslám.... Csipesz folyamatosan fel-alá rohangált körülöttünk, fel a gátoldalra és le a vízhez...És még így sem sikerült lefárasztani... Hazafele ugyanúgy csörtetett mintha mi sem történt volna...

3óra sétálás után most a kertbe hozza elő a játékait hogy játsszak vele, és nem fáradt el.... eszem nincs hozzá, hogy mennyit kellene vele futni hogy kimerüljön annyira hogy ha hazaérünk a futtatásból lefeküdjön pihenni....

De a tanulság az, hogy aki le akarja fárasztani a saját kutyáját érdemes vizslákkal együtt sétáltatnia szabadon, mert akkor tuti biztos hogy 30percen belül kifárad a kutya :) Kivéve a vizslát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése